RIOX utility start up error

5 years 4 months ago - 5 years 4 months ago #29530923 by hbtri7
I have a windows 7 computer which I installed the RIOZ utility on and when I go to start it up I get the attached error. I tried installing the new microsoft .net framework and that didn't help. Oddly I have another PC running windows 7 that has no problem. Does anyone have any suggestions on how to fix this?
Thanks
Neil
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 4 months ago #29530929 by TechSupport
Interesting as no one else has reported such an error with this utility program. Perhaps try installing Roborun+ utility and see if whatever it writes into the registry might fix the problem. Unfortunately this isn't something that can be easily replicated once our software has been installed on the machines.
The following user(s) said Thank You: hbtri7

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 4 months ago #29530940 by TechSupport
The microsoft.net frameworks go all the way back from 2.0 to perhaps 4.0 or 4.5. Make sure that all of them between 2.0 to the latest are installed.

If this does not resolve the problem, try on another pc.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 4 months ago #29530944 by hbtri7
Replied by hbtri7 on topic RIOX utility start up error
Well, unfortunately I can't tell you which one worked, but I installed roborun and the .net framework 3.5, 4 and 4.5 and that fixed the problem.
Thank you for the advice.
Neil

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 4 months ago #29530950 by TechSupport
It was very likely the .netframeworks. The Roborun+ also requires all of the.netframeworks to be installed to work correctly.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: tonysantoni
Time to create page: 0.154 seconds