Closed speed loop is not working

5 years 4 months ago - 5 years 4 months ago #29530608 by maha
Hello,

I have SDC2130

When I set the mode to open loop, the motors are running.
But whenever I set the mode to closed speed, the motors are not responding.

Any help?

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 4 months ago #29530609 by TechSupport
Likely the loop error detection in your closed loop parameters. Disable it for now.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 4 months ago #29530610 by maha

TechSupport wrote: Likely the loop error detection in your closed loop parameters. Disable it for now.


Thank you. But it's already disabled

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 4 months ago #29530611 by TechSupport
Please upload a copy of your controller configuration parameters xml file.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 4 months ago - 5 years 4 months ago #29530612 by maha

TechSupport wrote: Please upload a copy of your controller configuration parameters xml file.


Here is my configuration file

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 4 months ago #29530613 by TechSupport
try in a zipped format.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 4 months ago #29530614 by maha

TechSupport wrote: try in a zipped format.


Is it accessible now?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 4 months ago #29530615 by TechSupport
no. Put it in a zipped folder if possible.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 4 months ago - 5 years 4 months ago #29530617 by maha
Please find this link
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 4 months ago #29530619 by TechSupport
You need to have a feedback device of some sort for each motor channel to work properly. This can be encoder, or analog feedback.

Configure your PID to the following.

P = 0
I = 2
D = 0

Typically speaking, if the feedback is missing, the motor will take off in a direction at full speed once a motor command is given.
The following user(s) said Thank You: maha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: tonysantoni
Time to create page: 0.145 seconds