FB2360 does not "see" command potentiometer

3 years 3 months ago #29532937 by ChrisHodges
FB L2360
Motor works fine with mouse dragging pointer in Roboteq+ screen.
Pot connected across Pins 25 and 13
Wiper connected to Pin 4
Pin 4 voltage is working as expected (as measured DVM) with pot
I can't get config to get off Dig in 3 and recognize the analogue pot voltage.

Please assist.
Web address
Page number in the manual or
Actual answer would be apprecitaed
Many thanks

chris

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 3 months ago #29532938 by ChrisHodges
Combination of:
Video www.youtube.com/watch?v=juUvr3aBNo0
to educate the me the user and confirm I was doing it right,
and
Using another analogue input channel fixed it.
I think this is probably a hardware issue.
Further down the track we will look a warranty, but pressing on for now as we have work to do.

Cheers

Chris

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 3 months ago #29532940 by blake
Hi Chris, sorry for the late reply.

Pin 4 not working may be configuration related. Analog In 4, Pulse/RC In 3 and Digital In 3 are all shared on Pin 4. Make sure in your configuration that Pulse input 3 is disabled. Also, this pin can only use one of those inputs at a time, you cannot have a digital signal at that pin at the same time as analog.

If you continue to have issues let us know

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 3 months ago #29532941 by blake
Hi Chris, sorry for the late reply.

Pin 4 not working may be configuration related. Analog In 4, Pulse/RC In 3 and Digital In 3 are all shared on Pin 4. Make sure in your configuration that Pulse input 3 is disabled. Also, this pin can only use one of those inputs at a time, you cannot have a digital signal at that pin at the same time as analog.

If you continue to have issues let us know

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: tonysantoni
Time to create page: 0.170 seconds