SDC2130S motor not running

2 years 1 month ago #29533766 by gerstus
I am currently trying to get an DC motor running using the SCD2130S controller.
I am able to connect to the controller using a USB-RS232 cable and I can see the encoder signal in Roborun+ software.
But I cannot get the motor running.
Can you please provide any suggestions for troubleshooting?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 1 month ago #29533767 by Gabriel_Isko
Replied by Gabriel_Isko on topic SDC2130S motor not running
I will be glad to help trouble shoot. However, there isn't much information to go on. Do you think you could use a multimeter to check the output voltage on the motor?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 1 month ago #29533772 by gerstus
Replied by gerstus on topic SDC2130S motor not running
I already checked that.
There is no output to the motor.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 1 month ago #29533773 by gerstus
Replied by gerstus on topic SDC2130S motor not running
I re-wired my setups today and all of a sudden it works!
I have not idea what went wrong the first time but as it seems to work now I am happy with that.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 1 month ago #29533777 by Gabriel_Isko
Replied by Gabriel_Isko on topic SDC2130S motor not running
Hey, Glad to hear you got it to work! Let us know if you run into any more issues.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: tonysantoni
Time to create page: 0.081 seconds