Menu

Topic-icon Power problem?

  • Ponton
  • Ponton's Avatar Topic Author
13 years 9 months ago #10640782 by Ponton
Power problem? was created by Ponton
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN lang=EN-GB style="mso-ansi-language: EN-GB"><FONT size=3><FONT face="Times New Roman">Hello, I´m writing from Spain:</FONT></FONT></SPAN>
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN lang=EN-GB style="mso-ansi-language: EN-GB"><FONT face="Times New Roman" size=3> </FONT></SPAN>
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN lang=EN-GB style="mso-ansi-language: EN-GB"><FONT size=3><FONT face="Times New Roman">I have the controller (AX2550) connected to the PC and two motors. I use the Roborun utility (R/C mode) and <SPAN style="mso-spacerun: yes"> </SPAN>the controller is found and configuration can be read , then I go to the Run menu and click on the run button. At this point,<SPAN style="mso-spacerun: yes"> </SPAN>I move the sliders to try moving the motors, but it doesn´t<SPAN style="mso-spacerun: yes"> </SPAN>movement on the motors. The Output power level doesn´t change as the slider is moved. Please, tell me how I can solve this problem. Yours faithfully.</FONT></FONT></SPAN>


Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • cosma
  • cosma's Avatar
13 years 9 months ago #10641273 by cosma
Replied by cosma on topic Power problem?

There is no reason why moving the slider would not move the motor.
<P style="MARGIN: 0px">Check the following: When you click on run button in the run section, do you see the temperature and voltage values that are measured by the controller. The battery voltage must be more than 11V.
<P style="MARGIN: 0px">
<P style="MARGIN: 0px">To verify that the controller's circuits work, you can try puting the controller in selft test mode. Press and hold the Set button as you reset the controller. After a few seconds, the controller will start moving each motor in both direction.
<P style="MARGIN: 0px">
<P style="MARGIN: 0px">

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Ponton
  • Ponton's Avatar Topic Author
13 years 9 months ago #10641704 by Ponton
Replied by Ponton on topic Power problem?

When I click on run button in the run section, the battery voltage is 22V.

In selft test mode, the controller only move one motor in both direction, the other motor doesn´t move. Sometimes, after reset, the LCD panel shows me <FONT face=impact>IO</FONT>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: tonysantoni
Time to create page: 0.074 seconds
Go to top