Menu

Topic-icon windows 10 roborun install fails

More
11 months 3 weeks ago #29533998 by ethanj
Hi.

I am trying to install Roborun into Windows 10 Pro and get an error that it requires .Net Framework v2.0 (image attached).
I followed the suggested link and installed .Net Framework v4.7.2 since v2.0 is not available on either the download page or the MS download archives.
The installer still complains about requiring .Net Framework v2.0.
How can I get Roborun installed?

Thanks
Ethan
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 2 weeks ago #29534004 by Gabriel_Isko
It sounds like something is wrong in your registry regarding .NET - Roborun+ should install with the most recent version of the framework. You will have to contact Microsoft to make sure that your registry is up to date, since it looks like windows is reporting the wrong version of .NET to our installer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 2 weeks ago #29534026 by nkorn@artesynbio.com
I had the same problem.

Here you can find what you need to do.

social.msdn.microsoft.com/Forums/vstudio...bit?forum=netfxsetup

-Norman
The following user(s) said Thank You: ethanj

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 5 days ago #29534055 by ethanj
Thanks so much Norman!
Super simple fix that Roboteq should have down pat.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 1 week ago #29534428 by Gabriel_Isko
Just to clarify, this is an issue with the .NET setup on the Windows machine, not with Roborun+.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 1 week ago #29534429 by Gabriel_Isko
Just to clarify, this is an issue with the .NET setup on the Windows machine, not with Roborun+.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 1 week ago #29534430 by Gabriel_Isko
Just to clarify, this is an issue with the .NET setup on the Windows machine, not with Roborun+.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 1 week ago #29534431 by Gabriel_Isko
Just to clarify, this is an issue with the .NET setup on the Windows machine, not with Roborun+.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: tonysantoni
Time to create page: 0.144 seconds
Go to top