Menu

Topic-icon Error at offset 650:Invalid command 'SetCANCommand' at offset 650.

More
2 weeks 6 days ago #29533404 by bensonwhlee

I am using 2 FBL2306A controller in Master slave RoboCAN configuration. I am using the sample script for "Driving Mecanum Wheels Omnidirectional Robots"
The Command and configuration was OK, but the script when I build and simulate, the Roborun+ return an error on the line contain "SetCANCommand"
the code block ApplyCommand was the same in the sample:

ApplyCommand:
Print(V1,",",V2,",", V3,",", V4,"\n")
' Apply to local motors
SetCommand(_G, 1, V1)
SetCommand(_G, 2, V2)

' Send command to Slave, node 2 on RoboCAN network
SetCANCommand(2, _G, 1, V3)
SetCANCommand(2, _G, 2, V4)

wait(10) ' Repeat loop every 10ms / 100Hz

Firmware: FBL2XXX-Firmware-Update-v18d-010818.dfu
Roborun+: ver 1.8 10/27/17
Which I believe is the latest I have downloaded and updated.

Please let me know how can I resolve this problem.
Thank you.
Benson

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 6 days ago #29533405 by Gabriel_Isko

Hello Benson,

The SetCANCommand() function isn't currently implemented in our Microbasic simulator. However, It will work on our devices.

- Gabe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 3 days ago #29533406 by bensonwhlee

Thanks, I will have a try when the slave module was hook up. Thanks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.078 seconds
Go to top